Over mij

En dan nu wat over mij en waarom ik ben begonnen met deze website!

wat verdient Enzo Knol

Ik ben Jeroen ik ben 38 jaar jong en beheer als jaren verschillende website’s. Daarnaast heb ik een prachtig gezin met 2 kinderen. Inmiddels run ik naast mijn vaste baan nog 3 website’s waar ik ook geld mee verdien. Dit vindt ik ontzettend leuk om te doen en levert mij ook nog een extra inkomen op. Eén van de website’s is deze website. Deze website is meer gemaakt als hobby en natuurlijk promoot ik de cursus die ik zelf ook heb gedaan, internet succes gids. Dankzij deze cursus heb ik ook deze 3 website’s

Mijn hobby’s zijn fotografen en het maken van website’s (is meer een beroep.) Over mijn grootste hobby heb ik ook een website gemaakt, namelijk www.fotografievoorbeginners.nl

Inmiddels heeft deze website al meer dan 30 blog berichten en doet het erg goed. Hier verdien ik dan ook geld mee. (naast mijn vaste baan.)

Zou je dit ook graag willen leren en van je hobby je 2de inkomen of zelfs fulltime inkomen willen maken? Dan raad ik je aan om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen. Hierdoor ben ik ook begonnen.

Deze website is mijn nieuwste website, ik vind het ontzettend leuk om hierover te schrijven en om uit te zoeken wie wat verdient.