wat hoor ik te verdienen

Wat hoor ik te verdienen? Lees het hier!!

Wat hoor ik te verdienen? Op deze pagina alles over wat jij hoort te verdienen, ik weet niet wat je voor werk doet maar dit is het minimum loon van 2019. Leer ook op deze pagina hoe je simpel je minimum loon kan verdubbelen met een toffe bijbaan als blogger. Lees meer.

wat verdient

Wat hoor ik te verdienen en wat is het minimum loon 2019?

Het is voor mij natuurlijk hartstikke moeilijk om te kijken wat jij hoort te verdienen. Dit hangt natuurlijk van meerdere dingen af, zoals hoe lang werk je al en wat voor werk doe je. Ben je bijv. afwasser in een restaurant of ben je tandarts assistente. Ik weet dat natuurlijk niet, maar laten we kijken wat het minimum loon is van 2019.

Minimum loon 2019

Dit zijn bruto bedragen, dus hier gaat nog belasting vanaf.

Leeftijd 1 jan 2019 1 juli 2018
Vanaf 22 jaar € 1.615,80 € 1.594,20
21 jaar (minimumjeugdloon) € 1.373,45 € 1.355,05
20 jaar (minimumjeugdloon) € 1.131,05 € 1.115,95
19 jaar (minimumjeugdloon) € 888,70 € 876,80

Vanaf 23 jaar bepaald het bedrijf waar je voor werkt wat je maandelijkse loon is, dit hangt af van het aantal jaren in dienst en natuurlijk de uren die je werkt. Maar als je ouder bent dan 22 jaar moet je vanaf het minimum loon verdienen.

Het kan natuurlijk nog leuker!!

Verdien minstens € 500,- per maand naast je baan met affiliate marketing.

Als je interesse hebt om nog meer te verdienen raad ik je aan dit artikel te lezen.

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met affiliate marketing, dit betekent dat ik producten promoot van bedrijven en daarvoor commissie ontvang, en dit kan hoog oplopen, tussen de € 500,- tot wel € 5000,- euro per maand.

Zeker in het begin zal je dit echt niet verdienen, je moet er wel voor werken. Gelukkig kan dit naast je werk want het kost je maar 3-5 uur per week.

Wat je hier precies voor moet doen heb ik in een ander artikel geschreven. Lees hier het artikel. (AANRADER!)

Dit is absoluut geen snel rijk worden de methode!! Je moet echt werken en doorzetten, alleen dan zal je meer gaan verdienen.

3 jaar geleden ben ik aan een cursus begonnen van Jacko Meijaard, de cursus heet de affiliate marketing revolutie. Ik kwam op zijn website toen ik opzoek was naar wat extra geld, hij vertelde in zijn verhaal dat hij met affiliate marketing ongeveer € 250,- per dag verdiende. Natuurlijk geloofde ik dat niet en tuinde er niet in om zijn cursus te gaan volgen.

Maar geïnteresseerd was ik wel en ben op Google gaan zoeken naar zijn naam en cursus, ik kwam alleen maar positieve reacties tegen. Hierdoor ben ik begonnen met de cursus met een eenmalige investering van maar € 47,-

Gelukkig heb ik dat gedaan want in 60 video’s legt hij alles uit hoe je dus geld kan verdienen met affiliate marketing. 3 jaar later heb ik mijn maand salaris van € 1800,- bijna verdubbelt. Dat is toch lekker.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard.

Tot slot.

Tot zover het artikel “Wat hoor ik te verdienen”. Ik kan natuurlijk niet precies zeggen wat je hoort te verdienen, je kan wel in de categorie beroepen kijken of je beroep of toekomstige beroep erbij staat.

Daarnaast kan je inkomen zelf een beetje bij sturen door de cursus van Jacko Meijaard te volgen. Ik heb het gedaan en heb er nooit spijt van gehad. Inmiddels heb ik 3 website waar ik allemaal geld mee verdien. Als je interesse hebt klik dan op de onderstaande knop.

Bedankt voor het lezen.

 

 

Lees ook:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *