Wat verdient Chantal Janzen?

We hebben het hier natuurlijk over de onwijs lekkere Chantal Janzen.

Wie is Chantal Janzen eigenlijk?
Ze werd geboren in Tegelen op 15 februari 1979, ze woont in Amsterdam waar ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze volgde onder andere lessen in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren spel en zang en natuurlijk Tapdansen. Aan al die activiteiten heeft ze natuurlijk haar schitterende lichaam te danken.

Wat heeft Chantal Janzen eigenlijk gepresteerd?
Ze heeft geschitterd in enkele films, onder andere; Deuce Bigalow: European Gigolo, Volle maan, Alles is Liefde, Kicks, Het geheim, Pak van m’n hart, Fighting Fish, De dominee, feestje en nog enkele anderen. Ook zou je haar kunnen kennen van een aantal succesvolle televisie programma’s.
Zo heeft ze gepresenteerd in Everybody dance now, Holland’s Got Talent,  Het Pink Ribbon Gala, en de Gouden Televisier-Ring Gala.

 

Is deze lekker dame nog single?
Helaas mannen, sinds 2014 moeten we jaloers zijn haar man Marco, die haar hartje heeft gestolen. Ook heeft ze inmiddels twee zoons met hem en ondanks dat is ze nog steeds onwijs begeerlijk en een genot om naar te kijken.

Wat gaat Chantal Janzen nog doen?
Sinds begin dit jaar is ze te zien als een van de juryleden in het Amerikaanse programma The World’s Best van CBS. In Maart is bekend gemaakt dat ze eind 2019 te zien zal zijn als de nieuwe Presentatrice van The Voice of Holland waar ze de mooie Wendy van Dijk zal gaan vervangen.

En natuurlijk willen we ook heel graag weten, wat heeft deze prachtige vrouw daar nu mee verdiend?
Tja dat is een van de best bewaarde geheimen van Nederland zo het schijnt. Haar salaris staat niet echt aangegeven maar naar verluid verdient ze serieus geld met haar schitterende verschijning.
In ieder geval weten we dat ze met haar man Marco in een huis woont dat is getaxeerd op ruim 2 Miljoen euro. Naar verluid is haar salaris bij RTL rond de 1,1 Miljoen euro per jaar. Haar man Marco schijnt zelfs nog meer te verdienen aangezien hij Chantal Janzen een dikke Porsche cadeau heeft gedaan van maar liefst 234.000 Euro.

Tot slot;
We gunnen het haar natuurlijk van harte en hopen dat deze heerlijke vrouw nog jaren zo mooi zal blijven als ze is en dat wij daar met zijn allen nog steeds naar mogen blijven kijken, ongeacht welk programma ze dan ook presenteert.

Lees ook: