Wat verdient een vrachtwagenchauffeur

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur? Lees het hier!!

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur? Een hartstikke leuk beroep maar wat verdient eigenlijk een vrachtwagenchauffeur nationaal of international. Misschien zit je er zelf aan te denken om chauffeur te worden er zijn op dit moment vacatures zat. Maar het is misschien toch wel even handig om te weten hoeveel een vrachtwagenchauffeur verdient.

Wat doet een vrachtwagenchauffeur?

Een vrachtwagenchauffeur zorgt er voor middels een strakke planning dat goederen van A naar B worden gebracht. Voordat een chauffeur vertrekt houd hij/zij toezicht op wat er geladen en gelost wordt en controleert hij/zij de goederen. Een chauffeur is hierbij ook verantwoordelijk voor het veilig en heel bezorgen van de goederen. Er zijn ook goederen die uiterst kwetsbaar zijn zoals bijv. levende dieren. Daarnaast zorg je ook voor het onderhoud van je vrachtwagen en handel je ook al het papierwerk af. Zoals het ondertekenen van een vrachtbrief of CMR. Als internationaal chauffeur ben je op de hoogte van de internationale verkeerswet- en regelgeving.

Tip: Wil je wat meer verdienen, lees dan het verhaal van internet ondernemer Jacko Meijaard. Hij vertelt je precies hoe je een paar honderd tot een paar duizend extra per maand kan verdienen met affiliate marketing. 

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

Vrachtwagenchauffeur is best een breed beroep, je kan er alle kanten mee op. Je kan er voor kiezen om internationaal chauffeur te worden of gewoon lekker in eigen land. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen wat je gaat rijden, dit kan bijvoorbeeld vee zijn, of zeecontainers. Je kan ook bijvoorbeeld gaan rijden voor de wegenbouw of vuilniswagen. Het is natuurlijk heel breed!  Op deze pagina wat verdient een vrachtwagenchauffeur national en international. (basis salaris)

Salaris vrachtwagenchauffeur.

Nationaal:
Een vrachtwagenchauffeur zal ongeveer tussen de €1600 en €2300 per maand bruto per maand verdienen. Natuurlijk krijg je ook meer uitbetaald voor overwerk. Het basis salaris ligt ook aan het aantal jaren werk ervaring, je leeftijd, en of je internationaal rijdt.

Internationaal:
Een internationaal chauffeur verdient veel meer want je krijgt dagvergoedingen voor het eten en drinken en andere onkosten in het buitenland. Op verschillende forums heb ik zitten zoeken naar internationale chauffeurs en wat ze verdienen. Veel chauffeurs hebben het over  € 3200,- NETTO, maar er zitten ook mensen bij die het over € 4000,- netto hebben. Dus al met als, het is ontzettend veel, en zwaar werk met veel stress. Dat niet alleen je bent ontzettend veel van huis, en dan vind ik persoonlijk € 3200,- netto te weinig als ik een week mijn kinderen niet zie.

Tot slot

Nogmaals, vrachtwagen chauffeur is een zwaar en stressvol beroep, ook ben je vaak laat thuis en als je internationaal rijden kan je zelfs weken niet thuis komen. Ik vind ook dat nationale en internationaal meer moeten verdienen. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel leuk beroep en zeker als je het leuk vind om dagelijks op de weg te zitten.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vrachtwagenchauffeur, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

amrBezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie.
Hier word je precies verteld hoe je op het internet gemiddeld 250 euro per dag kunt verdienen!

IK WIL MEER INFORMATIE!

Bedankt voor lezen en wil je reageren dan kan dat onderaan deze pagina.

Lees ook: Wat verdient Max Verstappen.

Bekijk ook onze andere blog berichten.