Wat verdient Frank Dane

Wat verdient Frank Dane? Lees het hier

Wat verdient Frank Dane? Ook iedereen kent deze radio DJ wel! Wil je graag weten wat Frank Dane verdient? Lees dan hieronder verder!!

wat verdient

Wie is Frank Dane?

Frank Kjærby Jensen of zoals jij hem het best kent Frank Dane is geboren op 8 september 1981 in Den haag. Ook is hij een broer van Robbert Jensen die je waarschijnlijk ook wel kent van het programma Jensen en vroeger ook van de Radio.

Zijn carrière begon in de jaren 90 bij Midvliet FM en later bij Stadsradio Rotterdam. Hierna stapte hij over naar radio 538 waar hij tot 16 januari 2004 het nachtprogramma presenteerde. In 2004 stapte hij over naar Yorin FM, toen CAZ en later Arrow Classic Rock.

Vanaf 6 augustus 2007 was Frank Dane terug bij Radio 538 van maandag tot donderdag van 21:00 tot middernacht. Dane presenteerde het programma wat Frank Dane werd genoemd. Vanaf 2010 nog hij het middag programma over.

Op 26 maart 2018 werd bekent dat hij het programma ging overnemen van Radio DJ Edwin Evers. Edwin Evers gat 23 maart aan dat ging stoppen met zijn ochtend show die hij 21 jaar heeft gedaan. Frank Dane was al vervanger als Edwin Evers op vakantie was. Frank Dane begon het nieuwe programma De 538 ochtendshow met Frank Dane.

Hierdoor is het Salaris van Frank ook omhoog gegaan.

Wat verdient Frank Dane.

Dan nu de grote vraag wat verdient Frank Dane? Een goede en bekende Radio dj kan een hoop verdienen. Ik geloof dat Edwin Evers 2 miljoen euro per jaar verdiende, maar dat mag ook wel als je programma zo populair is en je er al 21 jaar werkt.

Frank Dane verdient ook een lekker salaris, volgens de telegraaf gaat hij bij 538 € 500.000,- per jaar gaat verdienen. Dan zal hij zeker nog met andere dingen een leuk bedrag bij elkaar verdienen, zoals met televisie programma’s ,maar ook als voice over in reclame.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen radio DJ, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Bekijk ook wat verdient Rapper Boef? 

Lees ook onze andere blog berichten.