GabyBlaaser

Wat verdient Gaby Blaaser?

GabyBlaaserWie is Gaby Blaaser? Vooropgesteld is ze in ieder geval een zeer ambitieuze, en in de ogen van velen, mooie vrouw. Ze was actrice in meerdere nederlandse soaps en nam deel aan meerdere televisie shows. Op dit moment is ze een influencer en socialite te noemen. Gaby werd geboren in Amsterdam op 7 juni 1986 en is een kleindochter van Jan Blaaser. Welke onder meer te zien was in de zeer bekende Nederlandse films Keetje Tippel en Ciske de Rat en de tv-serie Zeg ‘ns Aaa. In 1988 overleed Jan op 65-jarige leeftijd aan een hartaanval. Gaby was toen pas twee. Gaby zelf was in 2009 te zien in de RTL-serie Zeg ‘ns Aaa en daarmee stond ze aan de zijde van actrice Carry Tefsen en vele andere oud-collega’s van ‘opa Jan’.

Voor de camera

Begonnen in de soap Onderweg Naar Morgen en van 2007 tot 2010 speelde ze in de jeugdserie Spangas. Hierna verscheen ze in 2013 als kandidaat bij Sterren Dansen op Het Ijs van SBS6 en eindigde ze zelfs op de vierde plaats! Goede Tijden Slechte Tijden mocht niet ontbreken, hier debuteerde Gaby Blaaser in november 2014. Het jaar daarop presenteerde ze Campinglife, wat in 2016 eindigde. Maar ze geeft niet op en doet datzelfde jaar nog mee aan Expeditie Robinson en in 2020 in het programma van Videoland – The Bachelorette.

Van alle markten thuis en zo te zien iemand die echt niet opgeeft om op de buis te verschijnen. Volgens velen meer een socialite dan een ware actrice. Wat zou Gaby Blaaser verdient hebben met al haar verschijningen op de buis? Naar het schijnt had zij bij RTL4 een basissalaris van “slechts” 3000 euro per maand?

Instagram influencer

Haar carrière in de spotlights eindigt niet hier. Ze mag zichzelf een echte influencer noemen met meer dan 400000 volgers op Instagram! Waar ze, zoals het een influencer betaamd, regelmatig pikante kiekjes plaatst. Ze heeft dan ook wat te showen natuurlijk als zijnde een echte Fit Girl. De meningen zijn zeer verdeeld over het lichaam van Gaby, is het jaloezie, is het waarheid? Gaby zelf zegt geen plastische chirurgie te hebben ondergaan maar ook dat ze niet vies is van fillers. Fillers voor haar volle lippen en de rimpels op haar voorhoofd. Ooit wil ze graag haar borsten laten doen nadat ze kinderen heeft gekregen.

 

Op instagram promoot ze naast een bekend sportkledingmerk ook verschillende voedingssupplementen en shakes.. Maar vanaf begin 2021 begint ook haar eigen fitness programma “In Shape met Gaby” via videoland online. We weten inmiddels dat een Instagram mensen een aardig fortuin kunnen opleveren, maar wat verdient Gaby Blaaser als instagram influencer nou eigenlijk? En wat levert haar deal met videoland online op? Cijfers kunnen we hierover niet vinden. Wel wordt er door haar in een radioprogramma van 538 aangegeven dat als Instagram zou ophouden te bestaan zij een groot probleem zou hebben!

 

Meer weten over wat een Instagram influencer verdient? Kijk dan ook hier : Wat verdient een Instagram Influencer