Wat verdient Mark Zuckerberg Facebook?

FacebookHoe verdient Mark Zuckerberg zijn geld?

Mark Zuckerberg is in 2014 begonnen met het opzetten van FACEBOOK, met enige risico dacht hij wel hiermee de markt over te nemen. We hadden toen nog Hyves maar Mark Zuckerberg wist zeker dat mensen iets anders zochten dan hun platform. En met een groot succes het platform Facebook.com is echt een van de allergrootste sociale netwerken geworden wereldwijd. Tot de dag van vandaag en dat ook na alle commotie in het nieuws, heeft Facebook nog altijd 1 miljard leden.

Wat verdient Mark Zuckerberg met FACEBOOK?

Nadat Mark Zuckerberg in 2012 met zijn studie stopte en mee ging in de beurs, werdt het pas echt een hele grote doorbraak voor hem. Zijn Facebook heeft nu een waarde van 300 miljard dollar, dit is gigantisch veel geld. Dit komt vooral door de advertentie’s welke Facebook weergeeft en voor elke click wordt dan betaald door de zakelijke partners, Facebook is nog elke dag aan het groeien en volgens Mark Zuckerberg is het nog lang niet klaar.

Is Facebook wel veilig?

tegenwoordig hoor je toch wel heel erg veel omtrent is het wel veilig op facebook? Nou we hebben echt goed onderzoek gedaan en hebben bekeken of dit het geval is, maar nadat de nieuwe regels zijn gekomen na het schandaal waarbij gegevens doorverkocht zouden worden. Kan je nu in je account kiezen om echt alles af te schermen en dat ook voor Facebook zelf. Dit maakt het zeker een veilige app, enkel die je altijd op te passen wat je plaatst. Maar dat is overal en niet enkel op Facebook.

Wat verdient Mark Zuckerberg nu eigenlijk prive?

Dat is een hele goede vraag en dat is misschien vreemd, maar officieel verdient Mark Zuckerberg per maand 1 dollar. Dit is het wat hij zich zelf elke maand maximaal uitbetaald. Omdat hij het geld van zijn bedrijf enkel investeert in vastgoed en in de beurst heeft hij alle zekerheid voor de toekomst, Facebook groeit met 10 miljard dollar per jaar aan inkomsten en is dus wel een van de grooste verdien modellen van het internet.

Zelf ook leren hoe je online snel en veel geld kunt verdienen? Klik dan op de onderstaande banner!

 

 

Lees ook onze andere blog berichten.

Lees ook: Wat verdient Famke Louise met Youtube?