wat verdient vkmag.com

Wat verdient VKmag.com? Lees het hier!

Wat verdient VKmag.com? Als je leuke video’s of foto’s wilt bekijken dan kan dat op de website van VKmag.com. Het is een website waar je dagelijks nieuwe hilarische video’s kijken maar ook af en toe schokkende video’s en foto’s. Hoeveel bezoekers heeft de website en wat verdienen ze hiermee? Lees verder.

wat verdientwat verdient vkmag.comWat is VKmag.com

7 november 2002 is het allemaal begonnen toen een aantal vrienden dachten om iets leuk te gaan doen op internet. Het begon namelijk niet met VKmag maar met Volkomenkut.com. In 2006 hebben de mannen besloten om het wat volwassener te maken door het domeinnaam in te ruilen voor VKmag.com. VK staat dan ook voor VolkomenKut.

De bedoeling was dat VolkomenKut.com de plek moest worden in de vorm van een Magazine waar je moest zijn om de leukste video’s, foto’s muziek en links te kunnen bekijken en nu in 2019 bestaat het nog maar dan onder de naam VKmag.com.

Daarnaast hebben de jongens van VKmag nog meer website zoals TCmag.com de engelse versie van VKmag, Totallycoolpix.com en nog meer.

Bezoekers VKmag.com

Dat de website populair is weten we inmiddels maar hoeveel bezoekers heeft deze website maandelijks.

Volgens onze laatste statistieken heeft de website ongeveer 2 miljoen bezoekers per maand en worden de pagina’s meer dan 12 miljoen keer bekeken maandelijks, daarnaast hebben ze nog een grote Facebook pagina met bijna 500.000 fans.

Dit betekent dagelijks ongeveer 70.000 bezoekers, en rond de 500.000 pagina weergaves.

Dit zijn alleen maar de aantallen van VKmag.com, van hun andere website’s weten wij de statistieken niet.

Wat verdient VKmag.com

Dit ligt natuurlijk niet op straat, daarnaast weten wij de exacte kosten niet zoals hosting, personeel, belasting etc. Maar we gaan een schatting maken wat ze alleen met de website VKmag.com verdienen.

Hoe verdienen ze geld? Nou als je zoveel bezoekers hebt kan je een hoop verdienen, lees hier hoe.

Wat je ziet op VKmag zijn grote advertentie op alle pagina’s, dit zijn meestal Google Adwords advertenties waar ze geld mee verdienen per klik of per duizend weergaves. Hoeveel ze verdienen per klik kan ik niet zeggen dit kan tussen de 0,01 cent zijn tot misschien wel € 5,- .

Laten we er vanuit gaan dat dit ongeveer 1 euro per klik is met een gemiddelde klik van 1 per 100 bezoekers. Dat zou uitkomen op gemiddeld 700 euro per dag. Dus gemiddeld € 21.000,- euro per maand.

Maar dan verdienen ze ook nog aan views en aan affiliate marketing. Hoeveel dit is is moeilijk uit te rekenen.

Sponsors VKmag.com

Dan zijn er wellicht nog sponsors of advertenties van bedrijven die even € 10.000,- euro (schatting) neerleggen voor een maand lang een advertentie op hun website VKmag.com. Hierdoor is er minder plek voor een Google Adsense advertentie.

Merchandise VKmag.com

Dan is er nog de merchandise van VKmag.com, hier kan je mooie hoodies of t-shirts kopen, hier zullen ze ook wel een hoop mee verdienen, hoeveel dat is kunnen we ook niet uitrekenen.

Schatting watverdient.nl is dat ze ongeveer € 80.000,- per maand verdienen maar hier gaat nog een hoop vanaf zoals hosting, domeinnaam, personeel, belasting, inkoop merchandise etc. En dan hebben ze nog meer website’s.

Totale verdiensten VKmag.com: Tussen de € 80.000,- en € 100.000,- per maand.

Tip om ook veel geld te verdienen met een eigen website!

Wil je ook een mooie website en een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *