Zelfstandige beroepen die goed verdienen

Zelfstandige beroepen die goed verdienen? Lees het hier

Altijd als voor jezelf willen werken? Dan heb ik het perfecte beroep voor je! Met daarnaast nog genoeg vrije tijd!!

Zelfstandige beroepen die goed verdienen

Zelfstandige beroepen die goed verdienenZelfstandige beroepen die goed verdienen? Er zijn natuurlijk zat zelfstandige beroepen zoals bijv een dokter kan zelfstandig aan de slag maar ook een fysiotherapeut of fitness instructeur. Vaak moet je hier een lange, moeilijke en dure opleiding voor doen. Het kan natuurlijk makkelijker!! ( Dat lees je onderaan de pagina.)

Op deze pagina zal ik een aantal zelfstandige beroepen opschrijven waar je goed mee kan verdienen.

 

Tip van de week: Onlangs ben ik begonnen met het handelen in Crypto’s zoals Bitcoin, Ripple en nog veel meer. Erg leuk om te doen, misschien ook iets voor jou. Lees mijn verhaal. 

Zelfstandige beroepen die goed verdienen?

Hieronder een lijst met zelfstandige beroepen die goed verdienen. Wat ze verdienen is een gemiddelde want niet iedereen heeft dezelfde tarieven of klantenbestand.

  •  Cameraman of fotograaf: Je eigen verhuren als cameraman of fotograaf kan voor aardig wat inkomsten zorgen.  Vaak is het uur tarief rond de € 45,- (reken maar uit. )
  • Fysiotherapeut: Hier heb je wel een HBO Fysiotherapie opleiding voor nodig. Werk je voor een baas 3.467,50 euro per maand op basis van 36 uur. Je kan natuurlijk meer verdienen als je dan voor jezelf begint.
  • Huisarts: Dit kan je natuurlijk ook zelfstandig doen, als je een eigen praktijk begint verdien je al snel € 100.000,- per jaar. Hier moet je natuurlijk wel een flinke opleiding voor doen.
  • Schilder: Er zijn ontzettend veel schilders bedrijven in Nederland. Je kan er voor één werken dan verdien je gemiddeld € 2412,- per maand. Maar je kan natuurlijk ook zelfstandig voor jezelf beginnen. Dan kan je al snel € 30,- per uur afrekenen.
  • Webdesigner: Een leuk beroep en zeker de moeite waard om te leren. Je kan een hoop verdienen met webdesign maar er is wel een hoop concurrentie. Het voordeel is dat je dit gewoon thuis kan doen.
  • Kapper. Denk je dat je een goede kapper of kapster bent, doe dan snel een opleiding want hier kan je een hoop mee verdienen. Gewoon bij mensen thuis en misschien later een kapsalon. Als Fulltime kapper in een kapsalon onder een baas kan je tussen de € 1978,- en € 2750,- per maand verdienen. Maar als zelfstandige kapper nog veel meer.
  • Social media specialist: Weet je veel van Facebook, instagram, Twitter etc. Met deze kennis kan je bedrijven gaan helpen. Jij een dikkere portemonnee en  de bedrijven meer klanten.
  • Affiliate marketing: Verdien geld met het promoten van producten van bedrijven, je ontvangt dan commissie per verkoop. En dit kan ook erg hoog oplopen. Hoe je dat doen lees je hier.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden, er zijn er natuurlijk veel meer. Hieronder ga ik je uitleggen wat ik de meest ideale baan vind. Dit doe ik dan ook al twee jaar.

Het perfecte beroep.

Met slechts 4 uur per week kan je al € 1000,- per maand verdienen. En dat ga ik je hier gedeeltelijk uitleggen.

Al 2 jaar ben ik al bezig met mijn website’s en hier verdien ik dan ook geld mee. Hoe werkt het?

Iedereen heeft wel een leuke hobby, en met elke hobby kan je geld verdienen. Ben je gek op bijvoorbeeld piano spelen? Maak dan een website net als deze, blog elke week een artikel van minstens duizend woorden. Je zult zien dat hoe meer je schrijft hoe meer bezoekers je krijg.  Deze bezoekers komen allemaal via Google dus zijn allemaal gericht opzoek naar jou artikel. Nu kan je door middel van affiliate marketing geld verdienen. Affiliate marketing betekend dat je een product promoot van een bedrijf en hiervoor commissie krijgt per verkoop.

Een voorbeeld van mijn website’s: Fotografievoorbeginners.nl

Ik ben gek op fotograferen en heb hier een mooie website voor gemaakt. Inmiddels heeft de website ruim 30 artikelen en doet het goed in Google. De website heeft ongeveer 40 bezoekers per dag die graag een nieuwe camera willen kopen of een fotografie cursus willen volgen. Als iemand een camera besteld via de link op mijn website ontvang ik 6% commissie en als iemand een cursus gaat volgen verdien ik 30 euro per verkoop.

Zelfstandige beroepen die goed verdienenInternet Succes Gids

Iemand die dit beter kan uitleggen is Jacko Meijaard. Jacko Meijaard heeft een cursus online staan hoe je dit precies moet doen, van website maken tot echt geld verdienen. Ik raad je echt aan om zijn verhaal te lezen. Klik hier voor het verhaal van Jacko. 

Ik raad je echt aan om het verhaal van Jacko alleen even te lezen. Bedankt voor het lezen van dit artikel!!

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina. 

Lees ook mijn andere blog berichten.