Wat verdient Andre Hazes JR

Wat verdient André Hazes Junior?

Wat verdient Andre Hazes JR? De laatste tijd is André Hazes Junior heel erg veel in het nieuws geweest. Hij heeft een veelbewogen leven waarvan heel Nederland kan meegenieten. Hij heeft zelfs een tijdje een eigen real life soap gehad. Natuurlijk is hem dit allemaal niet komen aanwaaien. André Hazes Jr. heeft namelijk een zeer succesvolle zangcarrière en is zeer populair op social media.

Het salaris van André Hazes Jr.

Het maandsalaris van André word momenteel geschat op € 112.000,- bruto per maand. Dit bedrag is gebaseerd op 8 optredens per maand. Dré vraagt namelijk per optreden een bedrag van € 14.000 per half uur. Deze prijs is exclusief 9% BTW en exclusief 7% Buma kosten. Voor dit bedrag zorgt André zelf voor het geluid en kunnen er 400 personen aanwezig zijn. Dit bedrag is gebaseerd op een solo concert van de artiest. Bij een groter publiek komt de artiest met een live band. De kosten hierbij zijn vanaf € 30.000,-
 
Buiten zijn optredens om heeft de zanger ook geregeld inkomsten van televisie producties en zijn eigen kledinglijn. Dré heeft in 2018 een eigen real life soap gehad die uiteraard ook een riant bedrag heeft opgeleverd. Naast deze werkzaamheden heeft Dré Hazes ook een zeer succesvol Instagram account die hij ook kan inzetten voor betaalde partnerships. Het vermogen van André Hazes Jr. word momenteel geschat op ruim 4 miljoen euro. In het begin van dit jaar werd namelijk bekend dat het gezamenlijke vermogen van zijn twee bedrijven ruim 2 miljoen euro is. Dit gaat om de bedrijven AGJ Produkties en Dre Hazes Twentythree Holding. Daarnaast heeft hij ook geld op zijn privé rekening en een villa ter waarde van € 1.075.000,-

Het succes van André Hazes Jr.

Het succes van André Hazes Jr. is begonnen in het jaar 2007. Dré voerde drie weken lang de hitlijst aan met zijn hit ‘Bedankt mijn vriend’. Dit nummer was opgenomen met zijn overleden vader. Hierbij werd gebruik gemaakt van het bekende nummer van zijn vader waarbij Dré Jr. het lied later als duet inzong. Dré kon zelf zijn succes bijna niet geloven: ‘Ik ben 13 jaar en ik heb nu al samen met mijn vader een nummer 1 hit!’ De jaren erna was André redelijk in de picture maar hij was niet zeer succesvol.
 
Toen Dré in 2014 voor het tv programma de beste zangers werd uitgenodigd op Ibiza werd zijn succes steeds groter. Op Ibiza zong Dré de cover van zijn vader: ‘ Ik leef mijn eigen leven ‘. Toen in 2015 zijn album “leef” uitkwam werd Hazes een steeds bekendere naam op de hitlijsten! Sinds dit jaartal is Dré niet meer weg te denken uit de muzikale industrie van Nederland.