Wat verdient GameMeneer

Wat verdient GameMeneer?

Wat verdient GameMeneer?

Wie is GameMeneer?

GameMeneer is de Youtube naam van Don Plevier. Hij is een erg succesvolle Youtuber. Hij is momenteel 30 jaar oud, geboren op 28 maart 1990. Hij komt uit Alkmaar, De Rijp, heeft een vriendin die Lotte heet. Don vind het leuk om video’s voor Youtube te maken en gewoon te gamen. Ook doet Don aan racen in zijn vrije tijd.

Hoe zit het met Don Plevier’s youtube leven?

Don verdient al aan Youtube sinds april 2012. Hij haalde in 2018 1 miljoen abonnees. Nu, in 2021 heeft hij inmiddels al 1,2 miljoen abonnees, 3.300 video’s online en ongeveer 756,081,773 weergaven in het totaal. Don maakt over het algemeen meestal game-video’s maar af en toe vind hij het ook leuk om andere video’s te uploaden.

Hij ziet zichzelf niet echt als vlogger maar meer als gamer. Don vlogt alleen als er iets leuks te vertellen valt. Don hoort ook bij het groepje bekende vloggers zoals Milan Knol waarvan het Youtube kanaal eerst DagelijksHaadee heette. Nu heet zijn Youtube kanaal gewoon ‘Milan Knol’. In het groepje van Milan Knol zitten naast Milan Knol zelf, Don Plevier, Jeremy Frieser en Michael van Tielen, hij is beter bekend als linktijger. Zij nemen ook regelmatig video’s op met elkaar voor op het kanaal van Milan Knol.

Welke prijzen heeft GameMeneer al gewonnen?

Don is al meerdere keren genomineerd en heeft al een paar prijzen gewonnen voor o.a:
‘Beste Mannelijke Youtuber
‘Beste Gaming Youtuber’ voor de VEED awards.
Bij Legends of Gaming NL, heeft hij de prijzen ‘Skill-award’, ‘Legend of Gaming 2017-2018’ en ‘Fun award’ gewonnen.

Hoeveel verdient GameMeneer ongeveer?

Don plaatst elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 20:00 uur een nieuwe video. Dus per week haalt hij ook wel aardig wat geld naar binnen. Ook heeft hij zijn eigen merchandise lijn.

De laatste 7 dagen zijn de inkomsten van Don ongeveer rond de €1.56k. En dat van afgelopen maand rond de €3.09k en de nettowaarde van Don zou rond de €1.52 miljoen zijn. Het jaarinkomen van Don de GameMeneer word geschat op geschat €254k.

Zelf ook wat meer gaan verdienen?

Kijk eens bij onze cursussen online geld verdienen.