Wat verdient Nikkie de Jager

Wat verdient Nikkie de Jager

Wat verdient Nikkie de Jager?

Wie is Nikkie de Jager

Nikkie de Jager geboren in Wageningen op 2 maart 1994 is een Nederlandse visagiste die zich vooral bezighoudt met video´s over make-up en lifestyle.

In 2008 is Nikkie begonnen met het uploaden van make-up video´s. Dit doet zij via haar eigen YouTube-kanaal ´NikkieTutorials´. Op dit moment heeft zij 13,8 miljoen volgers op haar kanaal. Gemiddeld heeft Nikkie 1.4 miljoen views per video.

Ook op andere social media is Nikkie de Jager actief. Onder andere FaceBook, Twitter en Instagram. Op het laatstgenoemde platform heeft ze inmiddels ruim 14  miljoen volgers.

Nikkie deed in 2017 mee aan een social media-campagne genaamd #ThePowerOfMakeUp waarin ze steeds de helft van haar gezicht opmaakte om zo het verschil duidelijk te laten zien.  Ook was Nikkie in 2019 te zien in het televisieprogramma ´Wie is de mol?´ waar ze als tweede kandidaat afviel.

Nikkie de Jager kwam pas echt uitgebreid internationaal in het nieuws toen ze bekend maakte dat ze transgender is en al sinds haar zesde jaar als meisje naar buiten treedt.

Ze is inmiddels een bekende artieste, zowel op social media als daarbuiten.

Nu de grote vraag, wat verdient Nikkie de Jager?

Nikkie De Jager staat op nummer 4 van de best betaalde beautygoeroes en is zowel nationaal als internationaal bekend. Hoe vermogend Nikkie exact is, is niet bekend maar wanneer je door haar een product wil laten aanprijzen mag je gerust heel diep in de buidel tasten.

Het tonen van een productfoto in 1 van Nikkie´s goed bekeken video´s zal je zomaar een kleine €26.000,- kosten.

Volgens SocialBlade, een organisatie die zich bezighoudt met YouTube en Social Media statistieken wordt het jaarinkomen van Nikkie de Jager geschat op circa € 707.147,-

Ondanks dat een exact inkomen niet bekend is, is wel duidelijk dat haar video´s Nikkie bepaald geen windeieren leggen. In 2017 kocht ze een heus landhuis in Uden (Brabant) waarvoor zij     € 645.000,- neertelde. Niet slecht voor een destijds 23-jarige nietwaar?

Wil jij net als Nikkie de Jager ook meer geld verdienen?

Lees dan snel hoe Jacko Meijaard zijn fortuin heeft opgebouwd met slechts 4 uurtjes werken per week!