Wat verdient Meisje Djamila? Lees het hier!!

Wat verdient Meisje Djamila? Wie veel op Youtube zit of kinderen heeft weet wel wie Meisje Djamila is, maar als ze je niet kent hieronder even een kleine omschrijving.

wat verdient meisje DjamilaWie is meisje Djamila?

Djamila geboren 1991 in Utrecht. Ze is een Nederlandse vlogger, zangeres en actrice. Inmiddels heeft ze op Youtube meer dan een miljoen abbonnees en verdient ze hiermee een aardig centje.  In haar video test ze producten en doet ze allerlei proefjes. Vooral erg leuk voor kinderen. Daarnaast is ze ook nog zangeres en bracht in 2017 4 singles uit, dit leiden op 23 juni 2017 tot haar eerste muziek album. Datzelfde jaar begon zo ook als actrice in de Nederlandse komedie film “misfit”. Ook was ze vorig jaar te zien in de film van Dylan Haegens.  Er is bijna niets wat meisje Djamila niet kan en dat wordt haar door iedereen van harte gegund.

Maar wat verdient ze en met wat, dat kan je hieronder lezen.

Video Meisje Djamila.

Wat verdient meisje Djamila?

En weer moeten we een schatting gaan maken wat meisje Djamila verdient. Om te beginnen gaan we uitrekenen wat ze verdient met alleen Youtube. Hier komt dan nog Merchandise, muziek en haar carrière als actrice nog bij.  Hieronder eerst even een lijst, met wat ze allemaal geld verdient.

Reclame: Allereerst verdient ze een hoop met reclame, met iedere klik op een advertentie in haar Youtube video’s verdient ze een paar centen, dit lijkt niet veel maar als je meer dan 1 miljoen abonnees hebt en dagelijks een nieuwe video plaats kan dit aardig oplopen.

Sponsoren: Er zijn een hoop bedrijven die haar willen betalen om alleen maar hun product uit te proberen en te laten zien op Youtube.nl.

Merchandise: Ook heeft ze haar eigen  Merchandise. Welk kind die haar volgt wil niet haar parfum. Dus hier verdient ze dan ook aan.

Dan is de grote vraag wat verdient meisje Djamila? 

Dit wordt natuurlijk maar een schatting want ze verdient natuurlijk nog meer met haar zang en acteer talenten maar ik ga het bovenstaande even goed uitrekenen en maak daarbij een schatting.

Djamila heeft nu ruim 1 miljoen abonnees en ze verdient hierdoor bakken met geld. Hieronder ga ik je uitleggen hoeveel meisje Djamila verdient.

Aan advertentie inkomsten krijg ze, even snel uitgerekend 3 euro per 1000 views. Als ik even een schatting maak worden haar video’s gemiddeld 500.000 keer bekeken. Niet iedereen ziet advertenties dus we schatten even in dat de helft van 500.000 views de advertenties zien. Dit betekent 250.000 views gedeeld door 1000 is 250 maal 3 euro.

Dit betekent dus dat haar verdiensten alleen met Youtube advertenties is € 750,- per dag, of 30 maal € 750,- is € 22.500,- per maand. Dat is nogal wat.

Dan krijgen we natuurlijk nog wat ze verdient met haar sponsoren. Dit is natuurlijk ook moeilijk uit te rekenen want ik weet niet wat ze daarvoor vraagt. Mijn schatting is dat ze hier ook € 10.000 euro per maand mee verdient.

Ik denk zelfs dat ze nog meer verdient met haar merchandise, maar dit kost haar ook geld. Maar hier zal ze zeker ook een lekker inkomen uithalen.

Schattingen inkomen met Youtube en Merchandise: Ongeveer € 50.000 tot € 60.000 euro per maand.  Of te wel rond de 600.000 euro per jaar. Dat is toch mooi meegenomen. Hier komt dan nog haar zang en acteer carrière nog bij.

Lees ook wat verdient Enzo Knol

Helaas kan ik niet altijd zeggen wat vloggers verdienen dus moet ik een schatting maken. Gemiddeld verdient een vlogger 3 euro per duizend views. Vandaar dat ik het dus zo heb uitgerekend.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vlogger, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook onze andere blog berichten.

Lees ook: Wat verdient Famke Louise met Youtube?