Bitvavo Review!! Leer handelen met Cryptocurrencies!

Bitvavo Review!! Het lijkt me enorm leuk en interessant om geld te kunnen verdienen met Cryptocurrencies, maar ik heb geen idee hoe dit werkt.  Ik hoor steeds meer mensen die geld verdienen met de Bitcoin, Ripple of andere Cryptomunten. Op deze pagina mijn Bitvavo review en ervaring, en of je er echt geld mee kan verdienen.

Bitvavo Review.

Al jaren ben ik bezig met affiliate marketing en verdien dan ook geld middels mijn websites, maar toch heb altijd al interesse gehad in de cryptocurrencies alleen ik had geen idee hoe het werkt, en ik ga ook niet € 3500 euro betalen voor 1 Bitcoin. Een jaar of 8 geleden zat ik nog te twijfelen om Bitcoins te kopen maar ik heb dit niet gedaan omdat ik niet het idee had dat dit wat werd. ( Had ik het maar gedaan. )

Onlangs ben ik toch opzoek gegaan naar manieren om verschillende cryptocurrencies te kopen en ik kwam eigenlijk gelijk terecht op Bitvavo.

Bitvavo is een zeer gebruiksvriendelijke crypto-handelsbeurs website gevestigd in Amsterdam met een 49 goede  cryptovaluta.  Inschrijven bij Bitvavo is helemaal gratis en als je nog nooit wat met cryptocurrencies hebt gedaan is dit een echte aanrader want de website is ontzettend simpel. Ik zal je hieronder uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt Bitvavo.

Als je helemaal geen verstand hebt van Cryptocurrencies en niet weet waar je moet beginnen is deze website ideaal. Je betaald helemaal niks om je aan te melden, ook als je geld wilt overmaken om te investeren betaal je helemaal niks. Ik zelf ben begonnen met € 25,- om het systeem te leren kennen. Het systeem was eigenlijk binnen 2 minuten wel duidelijk.  Het geld wat je overmaakt staat in je account en kan je verdelen over 49 cryptocurrencies. Hieronder even de stappen die je moet doen om binnen 5 minuten te beginnen met handelen.

Stap 1. Maak een gratis account aan bij Bitvavo.com, je hoeft alleen maar je voornaam, achternaam, emailadres en wachtwoord in te vullen. Als je dit eenmaal hebt gedaan krijg je een mailtje om je account te bevestigen. Meld je aan met deze link. 

Bitvavo review

Stap 2. Geld overmaken: Dit werkt ook weer heel simpel, als je ingelogd bent klik je op euro’s storten. Je kan simpel en snel geld over maken met ideal, bankoverschrijving, bancontact en Mybank. Wij Nederlanders vinden het vaak handig om met ideal te betalen. Wil je meer dan 5000 euro storten dan moet je even je id kaart of je paspoort inscannen en laten verifiëren. Mijn eerste storting was 25 euro. Staat het bedrag eenmaal op je account dan kan je beginnen.

 

Stap 3. Beginnen: Als het bedrag wat je net hebt overgemaakt dan kan je direct beginnen met handelen. Op dit moment kan 49 soorten Cryptocurrencies kopen. Heb je veel vertrouwen in de Bitcoin dan ga je naar het overzicht met alle soorten crypto’s, bij Bitcoin staat er achter kopen, als je hierop klikt kan je dus je euro’s omzetten in Bitcoin’s. Je kan er ook voor kiezen om je euro’s te verdelen over verschillen Cryptocurrensies.

Zelf heb ik geïnvesteerd in de Bitcoin en in de Ripple. Het leuke is dat je live kan meekijken of het bedrag groeit. Als dat het geval is kan je het weer verkopen, hierdoor komt het bedrag weer in je account alleen dan met winst.

Zo simpel is het!! 

Hieronder even een goed voorbeeld.

 

Kan je veel geld verdienen met Bitvavo.

Het is enorm makkelijk om geld te verdienen met Bitvavo, je kan bijvoorbeeld 10 euro op 10 verschillende cryptocurrencies zetten en zodra er één winst heeft deze uitbetalen, heb je verlies dan laat je deze gewoon even staan. Let wel op dat je risico’s neemt, zeker als je een groot bedrag investeert kan je flink veel verdienen maar ook verliezen. Hou het goed in de gaten!!

 

Veiligheid Bitvavo.

Wat heeft Bitvavo gedaan aan de veiligheid? Kan je account gehackt worden waardoor je straks alles kwijt bent?  Bitvavo is één van de meest beveiligde website’s die ik ken. Allereerst moet je je account verifiëren met een email die je van hun ontvangt. Wil je daarna inloggen via je mobiel dan moet je dit apparaat toevoegen anders kan je niet inloggen. Wil je grote bedragen investeren dan moet je eerst je id kaart of je paspoort inscannen en naar hun toe mailen. Bitvavo is absoluut veilig en je zal echt niet je geld kwijtraken.

Klantenservice Bitvavo.

Nog een plus punt is de klantenservice van Bitvavo. Je krijgt ontzettend snel een bericht terug als je contact opneemt met het bedrijf. En niet alleen maar standaard antwoorden maar echte vriendelijke en meedenkende antwoorden. Dus ook weer een pluspunt.

Bitvavo review & conclusie.

Ik ben echt super blij dat ik deze website ben tegengekomen, ik vind het echt leuk.

Bitvavo is uiterst gebruiksvriendelijk en is technische echt een hoogstandje, daarnaast is de website enorm veilig en simpel te leren. De website is snel, goedkoop en bied ontzettend veel mogelijkheden. Waar ik erg over te spreken ben is de transactie snelheid, je kan supersnel met ideal betalen en met een automatisch systeem wordt je rekening geverifieerd met je account gegevens. Vul dus altijd je echte voornaam en achternaam in.

Tot nu is Bitvavo het beste systeem die ik ben tegengekomen, zeker als je niet veel verstand hebt van Cryptocurrencies. Iedereen kan dit.

Daarom raad ik iedereen die wil starten met Cryptocurrencies Bitvavo aan.

Een gratis account aanmaken kan via de onderstaande link.

 

Wat verdient Enzo Knol ->>>

Tot zover deze Bitvavo review. Bedankt voor het lezen