wat verdient Milan Knol

Wat verdient Milan Knol? Lees het hier!!

Wat verdient Milan Knol? Milan Knol de grote broer van Enzo Knol heeft ook een Youtube kanaal waar hij een hoop aan verdient. Hoeveel hij verdient lees je hieronder…

wat verdient

wat verdient Milan Knol

Wie is Milan Knol?

Milan Knol geboren al Milan Erkelens was begonnen met het Youtube kanaal DagelijksHaaDee, in 2015 had hij 517.000 abonnees en gemiddeld 175 miljoen views in een jaar. Dat is natuurlijk behoorlijk veel.

De naam DagelijksHaaDee heeft hij veranderd naar Milan Knol en dit doet hij samen met GameMeneer, Linktijger en Jeremy. Op dit moment heeft het kanaal al meer dan 1,2 miljoen abonnees. Op zijn Youtube kanaal zet hij video’s van allemaal verschillende games in het echt en op de computer. Sinds kort speelt hij de nieuwste trend Apex Legends, maar ook speelt hij Fortnite en andere Games.

Daarnaast is Milan Knol ook de oudere broer van de andere succesvolle vlogger Enzo Knol. Milan schijnt Enzo enorm te hebben geholpen met het succes van Enzo Knol.

Wat verdient Milan Knol?

En dan nu de grote vraag: Wat verdient Milan knol? Het is wel duidelijk dat hij enorm succesvol op Youtube is en dat hij er veel mee verdient is ook wel duidelijk.

Het inkomen van Milan Knol wordt ongeveer geschat op € 200.000,- per jaar met Youtube!!. Dan verdient hij nog meer bij met sponsordeals en merchandise.

Dit is natuurlijk maar een schatting, er wordt officieel natuurlijk niks gezegd over zijn daadwerkelijke inkomsten. Als we kijken naar 2015 toen hij nog 517.000 abonnees had en 175 miljoen weergaven zouden we ongeveer op € 157.000,- per jaar komen. Maar het is nu 2019 en heeft het dubbele aan abonnees. Dus € 200.000,- is wel een mooie schatting.

Andere inkomsten Milan Knol?

Naast zijn Youtube kanaal verdient hij ook nog aan sponsordeals en aan merchandise zoals petten of t-shorts met Knoller erop. Wat hij hiermee verdient is natuurlijk nog een groot vraagteken maar als ik een ruime schatting mag maken denk ik dat hij gemiddeld tussen de 250.000 en 300.000 per jaar zit.

En daar werkt hij natuurlijk hard genoeg voor!!

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vlogger, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook: