wat verdient darkraver

Wat verdient Darkraver? Lees het hier!

Wat verdient Darkraver? Je zou het niet denken maar ook DJ Darkraver verdient nog geld met optredens, de meeste kennen hem nog van vroeger met met het nummer Kom-tie Dan Hè! Maar wat verdient DJ Darkraver?

wat verdient

Wie is Dj Darkraver?

Steve Sweet beter bekent als DJ Darkraver of The Darkraver is geboren in Den Haag 12 september 1967. Hij is bekent geworden in de Hardcore tijdperk en mede bedenker en promoter van de kreet Hakkuh!!

Steve begon zijn carriere als Swingbeat DJ in Scheveningen, hij verdiende hier te weinig mee en besloot ook te gaan strippen/dansen in de Rotterdamse club Parkzicht. Hierdoor kwam Steve in aanraking met Housemuziek en hierdoor werd hij ook DJ.

In 2005 scoorde hij een grote hit met het nummer Kom-Tie-Dan He! Ook trad hij onder meer op tijdens grote dance event zoals Sensation in de Amsterdam Arena.

Wat verdient Darkraver?

Vandaag de dag zie je af en toe zijn naam voorbij komen, want hij zit echt niet stil en maandelijks heeft hij gemiddeld een stuk of 10 optredens en staat al bijna volgeboekt tot 2020. Zie zijn agenda op Facebook.  Je kan Darkraver boeken voor ongeveer € 2500,- per 60 minuten. Een optreden die je niet snel zal vergeten.

Als Darkraver 10 optredens heeft per maand zal hij gemiddeld € 25000,- per maand verdienen. Hier gaat natuurlijk nog een hoop vanaf zoals belasting, 25% commissie voor het boekingskantoor.

Hier houdt hij dan ongeveer € 8000,- tot € 10.000 euro per maand van over. Dat is niet gek voor een ouwe DJ. (Meer dan een ton per jaar!! )

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen DJ, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *