wat verdient rapper boef

Wat verdient rapper Boef? Is hij al Miljonair!!

Wat verdient rapper Boef? Ben je benieuwd naar het inkomen van rapper Boef en wil je graag weten of hij al miljonair is? Je leest het allemaal op deze pagina!

wat verdient

Wie kent hem tegenwoordig niet, rapper is regelmatig negatief in het nieuws maar toch heeft hij ontzettend veel fans. Rapper boef is natuurlijk rapper en zijn echte naam is Sofiane Boussaadia. Hij is op 28 februari 1993 in Frankrijk (Aubervilliers).  Op zijn 4de ging hij met zijn oom in Eindhoven wonen, ook heeft hij met zijn oom 2 jaar in Houston, Texas gewoond. Pas op zijn 13de ging hij in Alkmaar wonen.

Vanaf zijn 16de heeft bij een half jaar in jeugd detentie gezeten en vanaf zijn 18de anderhalf jaar vanwege een strafdelict. Toen hij vrij kwam ging hij zich gelijk richten op rapmuziek.

Binnen een jaar na zijn start behoorde hij tot de populairste rappers van Nederland. Hij bracht een album uit en diverse single. Zijn video’s worden vele miljoenen op Youtube bekeken. Hier verdient hij dan ook natuurlijk ook al geld mee. Inmiddels heeft de rapper al enkele hits gehad met zijn albums “Gewoon Boef” en “Slaaptekort”.

Wat verdient rapper Boef?

Nu is natuurlijk de grote vraag wat verdient rapper Boef? Rapper hebben het over algemeen alleen over geld en vrouwen en rapper Boef laat graag zien of horen dat hij geld heeft met zijn dikke auto’s of in zijn muziek en op social media.

In de Quote zegt hij dat zijn inkomen 80.000 euro per maand is, of dit daadwerkelijk klopt is moeilijk na te kijken, dit betekent dat zijn inkomen uitkomt op bijna 1 miljoen euro per jaar.

Niet iedereen mag rapper Boef, maar hij werkt er hard voor. Als je rapper boef wilt boeken voor een leuk event dan moet je toch even € 5500,- neerleggen.

Muziek en optredens zijn niet zijn enigste inkomsten, ook is hij vlogger en laat graag zijn leven zien op Youtube. Op dit moment heeft hij 700.000 abonnees, daarnaast worden zijn video’s door miljoenen bekeken.

Hoe verdient rapper Boef.

De rapper verdient op verschillende manieren zijn geld en zal in de toekomst als hij slim is met zijn investeringen nog meer verdienen. Hieronder een lijstje met inkomstenbronnen.

  • Muziek
  • Youtube
  • Optredens
  • Investeringen
  • Sponsoring

wat verdient rapper boef autoIs rapper Boef Miljonair.

Hij is natuurlijk in 2015 begonnen en gelijk succesvol als hij daadwerkelijk € 960.000 per jaar verdient geloof ik wel dat hij miljonair, maar als ik weer kijk dat hij auto’s koopt van tonnen dan kan het ook dat hij nog geen miljonair is.

Zelf zegt hij met een foto op Instagram dat hij miljonair is. Dus mijn vermoede is gewoon dat hij echt 1 miljoen euro heeft. Nu weet ik niet of dit netto op zijn spaarrekening staat of dat hij alles of een gedeelte heeft geïnvesteerd in vastgoed.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen rapper of vlogger, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook onze andere blog berichten.