wat verdient Lil’ Kleine

Wat verdient Lil’ Kleine? + Is hij al Miljonair? Lees het hier!!

Wat verdient Lil’ Kleine? Ben jij net zo benieuwd als vele Nederlanders wat het inkomen is van Lil’ Kleine? Lil’ Kleine is zeker niet vies van geld en laat graag zien wat hij heeft. Maar wat verdient Lil’ Kleine nou? Lees het op deze pagina.

wat verdient

wat verdient Lil’ KleineWie is Lil’ Kleine?

Iedereen kent Lil’ kleine wel van zijn rap muziek. Lil’ Kleine is de artiesten naam van Jorik Scholten en is geboren in Amsterdam op 15 oktober 1994. Hij is een Nederlandse muziekkant en daarnaast ook nog acteur. Samen met Ronni Flex had hij een hit Drank & Drugs te pakken en kwam in 2015 op nummer 1 in de top 100.

Jorik begon in 2005 met een acteerdebuut in de film Diep. Daarna had hij enkele gastrollen in enkele televisieseries zoals van Speijk in 2007.

In 2013 bracht hij zijn samen met Joelite Cortes zijn eerste singel uit.

Eind 2017 bracht Lil’ Kleine zijn album uit genaamd Alleen!, en stond hiermee dagen op nummer 10 in de Nederlandse top 50.  Later stond er zelfs nog een nummer op 1 namelijk krantenwijk die je waarschijnlijk wel kent.

Het is denk ik wel duidelijk dat Lil’ kleine veel succes heeft. Maar nu de grote vraag wat verdient Lil’ Kleine?

Wat verdient Lil’ Kleine?

Lil’ Kleine laat graag zien dat hij veel geld heeft, hij heeft een super mooie Range Rover sport van ongeveer € 100.000,- en een huis van 9 ton. Het is wel duidelijk dat hij het goed heeft.

Hoeveel hij precies verdient is niet te vinden op internet en waarschijnlijk weet alleen zijn boekhouder dat, maar volgen Quote zou hij in 2016 ongeveer € 360.000,- euro verdient hebben, en ik denk dat dit alleen maar omhoog is gegaan.

Dit zijn de inkomsten van zijn muziek, sponsoren en optredens. Inmiddels schat ik in dat Lil’ Kleine zeker wel € 500.000,- per jaar verdient.

Is Lil’ Kleine Miljonair?

Het is zeker mogelijk dat Lil’ Kleine al miljonair is , als je alle laatste 3 jaren optelt kom ik al op € 1.360.000 euro. Maar Lil’ Kleine geniet ook graag van luxe. Maar als ik hier zijn huis van € 900.000,-  als vermogen meerekenen geloof ik zeker dat Lil’ Kleine miljonair is.

Daarnaast investeert hij ook zijn geld met bijvoorbeeld vastgoed.

Quote zelf denkt ook dat hij al miljonair is en dat zijn vermogen meer dan 1 miljoen is. Dit is natuurlijk inclusief zijn huis.

De telegraaf zegt dat Lil’ Kleine zelfs € 140.000,- per maand verdient met optredens, dit zou dus betekenen dat hij rond de 1.7 miljoen per jaar verdient met optredens.  Laten we zeggen Lil’ Kleine doet het goed en zit er absoluut lekker warm bij.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen rapper of acteur, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook: