wat verdient Fortnite

Wat verdient Fortnite? Lees het hier!!

Wat verdient Fortnite? Iedereen weet inmiddels wel wat Fortnite is en zeker als je kinderen hebt. Fortnite is een online game voor jong en oud en wordt dagelijk gedaan door miljoenen mensen wereldwijd. Maar wat verdient Fortnite eigenlijk.

wat verdient

Wat is Fortnite?

Fortnite is op dit moment het meest gespeelde online game wereldwijd. Het is een online Battle Royal game. Je bent een hier een poppetje en land samen met 100 andere spelers wereldwijd op een grote kaart. Iedereen start zonder wapens, dit betekent dus dat je gelijk op zoek moet naar wapens. De bedoeling is dat je de enigste bent die overblijft. De landkaart wordt steeds kleiner door een storm hierdoor komen de mensen die tegelijk spelen dichter bij elkaar. Hieronder even een gameplay van Fortnite.

 Wat verdient Fortnite?

En dan nu de grote vraag wat verdient Fortnite en hoe verdienen ze hun geld. Dat Fortnite groot is dat weten we wel. Op Fortnite kan je leuke outfits, dansen etc kopen. Dit wordt dan ook ontzettend veel gedaan, elke keer als ze een nieuw outfit gereed hebben moet bijna elke speler die hebben.  Hier verdienen ze dan ook enorm aan.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om een battle pass te kopen, hierdoor krijg je meer challenges en kan je sparen voor leuke accessoires.

Ook zijn er verschillende youtubers/vloggers die ontzettend veel geld verdienen met het filmen van hun Gameplay.

Wat verdient fortnite? Het is nu wel duidelijk dat Fortnite groot is en dat ze veel verdienen, maar hoeveel is dat precies. In 2017 verdiende het nieuwe concept 1,7 miljard dollar, in 2018 was dit 12,6 miljard en in 2019 wordt meer dan 20 miljard verwacht. Zie afbeelding hieronder.

wat verdient fortnite

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen professionele gamer, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Wat verdient Fortnite? Lees het hier!!”