wat verdient matthijs de ligt

Wat verdient Matthijs de Ligt? Lees het hier!!

Wat verdient Matthijs de Ligt? Altijd al willen weten wat een belangrijke Ajax speler zoals Matthijs de Ligt verdient. Je lees het allemaal op deze pagina.

wat verdient

Matthijs de Ligt wie kent hem niet! Misschien wel één van de beste en populairste voetballer in de eredivisie.

Matthijs is erg in vorm en dat niet alleen zijn mentaliteit is goed, het is echt geen voetballer die gaat voor geld, maar echt een speler die wil voetballen en die duidelijk zijn best wilt doen om te winnen.

Momenteel zijn er continu geruchten over zijn vertrek bij Ajax en ze praten echt over enorme bedragen. Maar wat verdient Matthijs de Ligt bij Ajax.

Op deze pagina ga ik je alles uitleggen.

Wie is Matthijs de Ligt?

Matthijs de Ligt geboren in Leiderdorp op 12 augustus 1999 en is op dit moment verdediger bij Ajax. Matthijs begon met voetballen bij FC Abcoude en maakte op zijn 9 de de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Als jeugdspeler werd hij uitgeroepen tot beste speler van het ABN AMRO future cup.

Matthijs tekende september 2015 zijn eerste contract bij Ajax voor drie seizoenen. Na afloop van het eerste seizoen werd hij verkozen tot talent van de toekomst.

Een half jaar later speelde hij in de eerste divisie, de KNVB beker, UEFA Europa league en de eredivisie. 21 september maakt Matthijs zijn officiële debuut voor Ajax in de KNVB beker wedstrijd tegen Willem II.

Nu is hij inmiddels basis speler bij Ajax en voor enorme bedragen in de belangstelling bij verschillende club.

Wat verdient Matthijs de Ligt bij Ajax.

Ajax is de club waar je in Nederland  als profvoetballer het meeste kan verdienen. (volgens de statistieken.)

Hij is enorm belangrijk en veel waard voor Ajax en verdient dan ook een hoop geld. Officieel is er helemaal niks bekent wat nou precies zijn salaris is bij Ajax, maar als ik een beetje Google kom in verschillende bedragen tegen.

Het zou zelfs zo zijn dat hij ongeveer hetzelfde verdient als Tusan Tadic die zo’n 3.5 miljoen per jaar verdient. Dit is zelfs meer als Robin van Persie bij Feyenoord. ( maar ja dat is niet te vergelijken, van Persie is op het einde van zijn carrière met een vermogen van 47 miljoen. )

Bijna elke dag is er ergens wel te lezen dat FC Barcelona geïnteresseerd is in Matthijs de Ligt en de geruchten gaan dat ze bereid zijn tussen de 50 – 70 miljoen te betalen aan Ajax voor de verdediger.

Als dit gaat gebeuren dan zal het salaris van Matthijs de Ligt enorm stijgen.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen prof voetballer, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.