wat verdient Famke Louise

Wat verdient Famke Louise? Lees het hier!!

Wat verdient Famke Louise? Iedereen kent haar op dit moment wel als vlogger of als rapper. Altijd al willen weten wat Famke Louise verdient? Lees dan hieronder verder…

wat verdient

Wie is Famke Louise?

Famke Louise Meijer geboren in Almere op 9 december 1998, ze is bekent onder haar artiesten naam Famke Louise en is een Nederlandse vlogger, model en zangeres. Haar Youtube kanaal heeft op moment 344.000 abonnees en haar muziek video’s worden miljoenen keren bekeken.

Eind 2017 behaalde ze hits met de nummers “Vroom” en “op me Monnie”.  Het begon op Youtube met leuke grappen, schoonheid en mode video’s. In oktober heeft ze al deze video’s op dat kanaal verwijderd en plaatst alleen nog maar haar muziek video’s. Er was veel kritiek op haar eerste nummers waardoor ze veel in het nieuws was en haar nummer daardoor alsnog hits werden.

Tegenwoordig is ze steeds meer op televisie waaronder het programma Expeditie, de jongens tegen de meisjes en jachtseizoen van StukTV. Daarnaast heeft ze no een documentaire serie over haarzelf die alleen te zien is op videoland.

Nu de grote vraag wat verdient Famke Louise?

Alleen al een optreden van Famke kost al € 2000,- voor een kwartier!! Volgens de website Axed verdiende Famke Louise met haar hits die 9 miljoen keer werden gestreamd € 65.000,- in twee maanden. Daarnaast wordt haar muziek ook flink bekeken op Youtube en als we dit uitrekenen is dit ook nog tussen de € 15.000,- en € 25.000,- euro in diezelfde maanden. Ondertussen gaan de streams en views gewoon lekker door.

Elke keer als ze weer een nieuw nummer upload heeft ze weer een hoop views en de optredens blijven ook gewoon lekker doorgaan.

Dit lijkt bij elkaar een hoop geld maar ze doet het natuurlijk niet alleen en zal dus een percentage moeten afdragen.

Helaas is het moeilijk om een exact maandbedrag uit te rekenen, maar ondanks alle haat die ze over zicht heen krijgt, is zei de laatste die lacht.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen rapper of vlogger, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook: