wat verdient enzo knol

Wat verdient Enzo Knol? Zoveel verdient Enzo Knol!

Wat verdient Enzo Knol? Ben je benieuwd naar het inkomen van Nederlands meest bekende en eerste beroemde vlogger Enzo Knol? Op deze pagina vertel ik je alles over de inkomsten van Enzo Knol!

wat verdient Enzo Knol

wat verdient enzo knolWat verdient Enzo Knol? Wie kent hem niet “Enzo Knol”met zijn Youtube kanaal was hij één van de eerste bekendste vlogger van Nederland. Het is zeker geen geheim dat Enzo Knol een top salaris is. Niet alleen met zijn Youtube views maar ook met sponsoring en merchandise.

Maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen want ik je ga je precies uitleggen wat Enzo Knol per dag per maand en per jaar verdient. Daarnaast lees ook wat zijn vermogen op dit moment is.

Wie is Enzo Knol.

Knolpower!! Wie kent het niet. Enzo Knol is geboren op 8 juni 1993. De dag na zijn 20ste verjaardag op 9 juni zetten hij zijn eerste echte Youtube video online. (2013) Enzo is begonnen met het online zetten van Gameplay video’s. Hierin liet hij verschillende Games zien en hoe je deze kon spelen. Het was vooral leuk om te kijken maar hij verdiende hier nog niet echt geld mee. Wel kreeg hij steeds meer abonnees op zijn kanaal.

Hij was ook de eerste Nederlander die de 2 miljoen abonnees haalde.

Hoe verdient meneertje Knol zijn geld?

Met 2 miljoen Youtube abonnees, een eigen website en eigen merchandise kan je aardig geld verdienen. En dat doet hij gewoon ook heel erg goed. Enzo Knol verdient op een aantal manieren zijn geld.

  • Inkomsten uit Youtube reclame.
  • Sponsors, producten laten zien in zijn video’s bijv. de nieuwste iphone. Hij krijgt dan natuurlijk betaald en waarschijnlijk een gratis telefoon.
  • Verkoop van zijn eigen merchandise. (petten, jassen, t-shirt etc.)

Wat verdient Enzo Knol?

Dan de grote vraag wat verdient Enzo Knol. Ik ga het hieronder stuk voor stuk uitleggen en kom onderaan met een totaal bedrag. (en dat is niet mis.)

Reclame op Youtube.

Net als op de normale televisie komt er ook bij Enzo Knol reclame voorbij in zijn video’s. Hier krijgt hij natuurlijk goed voor betaald anders doet hij het niet. Voor elke kijker die de reclame ziet of die de reclame aanklikt krijgt hij een paar cent. Dit lijkt natuurlijk niks maar met 2 miljoen abonnees kan dit erg hoog oplopen.

Sponsors.

Elk bedrijf weet dat als je product te zien is in een video van Enzo dat je gelijk een hoop mensen te pakken hebt. Bijv. De nieuwste iphone. Als hij deze iphone laat zien of alleen maar gebruikt in één van zijn video’s heeft het bedrijf die Enzo sponsort gelijk een publiek. Sommige willen zelfs deze iphone ook hebben.

Bedrijven betalen Enzo dus om hun product in één van zijn video’s te laten zien. Hiermee verdient hij een hoop geld en het bedrijf van het product ook.

Merchandise. 

Enzo is zo populair dat hij zelfs zijn eigen producten verkoopt. Zoals Knolpower!! petten of agenda’s. Hier verdient hij maandelijks ook weer een hoop mee.

Nu de grote vraag wat verdient Enzo Knol nu eigenlijk.

Enzo Knol heeft nu ruim 2 miljoen abonnees en verdient hierdoor bakken met geld. Hieronder ga ik je uitleggen hoeveel Enzo Knol verdient.

Elke dag worden zijn video’s gemiddeld 1.4 miljoen keer bekeken. Aan advertentie inkomsten krijg hij, even snel uitgerekend 3 euro per 1000 views. Niet iedereen ziet advertenties dus we schatten even in dat de helft van 1 miljoen de advertenties zien. Dit betekent 700.000 views gedeeld door 1000 is 700 maal 3 euro per dag.

Dit betekent dus dat zijn verdiensten alleen met Youtube advertenties is € 2100,- per dag, of 31 maal € 2100,- is € 65.100,- per maand.

Totaal per jaar: € 781.200 alleen Youtube advertenties. 

Hier komen nog de sponsors bij en zijn Merchandise. Hoeveel dit is is moeilijk in te schatten maar ik schat dat hij zeker dat hij de miljoen wel aantikt.

Vermogen Enzo Knol.

Dat Enzo Knol veel verdient dat is inmiddels wel duidelijk. Naast deze inkomsten maakt Enzo Knol ook nog kosten. Zo heeft hij laatste een mooie Jeep Trackhawk van 240.000 euro gekocht. Daarnaast heeft hij nog een eigen huis en wat mensen in dienst die wat dingen voor hem regelen.

Over het exacte inkomen en vermogen van Enzo Knol is nog weinig te zeggen. Sommige zeggen weer dat hij tussen de €1.7M per jaar verdient.

Volgens mij is het wel duidelijk dat Enzo Knol genoeg verdient.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vlogger, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op deze link om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Bedankt voor het lezen, en wil je reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Lees ook: Wat verdient Rapper Sjors?
Lees ook: Wat verdient meisje Djamila?