Wat verdient rapper Sjors? Zoveel verdient rapper Sjors!!

Wat verdient rapper Sjors? Misschien wel de meest irritante rapper van Nederland, je kent hem waarschijnlijk wel. Hij krijgt enorm veel kritiek maar wat jij niet weet is dat hij als laatste lacht met zijn dikke salaris.

wat verdient rapper sjors

wat verdient rapper sjorsWat verdient Rapper Sjors? Iedereen kent hem wel, denk ik! Rapper Sjors werd bekent in heel Nederland door het programma Man bijt hond op 28 maart 2013. De volgende dag was hij het gesprek van de dag! In zijn eigen flow rapt hij over dingen die hem op dat moment bezig houden. Zijn video’s en clips worden door duizenden soms miljoenen bekeken. Dit komt eigenlijk omdat het zo slecht is. Ook haalt hij uit naar verschillende bekende artiesten zoals Ali B. Begin 2018 kwam Sjors met een eigen seks tape met een shemale. Hierdoor kreeg hij nog meer publiciteit door website’s zoals VKmag.com

Inmiddels is hij gestopt in de Porno en besloot zich weer te focussen op zijn muziek. Vandaag kwam toevallig weer een nieuwe muziek video uit. Deze zie je hieronder.

Rapper Sjors met Stacks.

Inmiddels 200.000 views en reclame in de video.

Wat verdient rapper Sjors.

Precies weet ik het niet maar we gaan het proberen uit te rekenen.

Je kan Rapper Sjors boeken voor € 895,- per half uur. En je zal nu wel denken, wie wil hem nou boeken.   Ik zie regelmatig video’s voorbij komen dat hij aan het optreden is, dus hij wordt wel degelijk geboekt.

Rekensom:

Als Rapper Sjors 2 optredens per week heeft verdient hij inclusief btw € 8663,60 per maand met optredens. Hier gaat nog een hoop vanaf zoals btw, vervoer, boekingskosten bij een boeking kantoor. Zeg dat hij hiervan € 3500,- euro per maand van overhoudt.

Dan krijgen we nog de Youtube inkomsten. Ik zie op zijn Youtube kanaal dat hij verschillende video’s heeft die meer dan een miljoen keer zijn bekeken. Er staan ook video’s op die maar een paar duizend keer bekeken zijn. Wat ik ook zie is dat hij geen reclame in zijn video’s heeft. Normaal krijg je gemiddeld 3 euro per 1000 views als je reclame hebt in je video. Dit zou betekenen dat hij niks met Youtube verdient maar wel flink wat mee kan verdienen.
(inmiddels zie ik dat hij wel reclame in zijn video’s heeft dus verdient hier ook weer lekker. )

Bijvoorbeeld zijn nieuwe video Stacks heeft inmiddels 200.000 views en zullen waarschijnlijk nog meer views worden. Hij verdient hier gemiddeld 3 euro per duizend views mee. Reken maar uit. Als hij wekelijk een nieuwe video online zet met veel views verdient hij ongeveer rond de 3000 euro extra per maand.

Het is dus moeilijk om in te schatten wat rapper Sjors precies verdient. Maar meer als ik!!

Geschatte inkomsten: rond de € 18.000 per maand. Hier moet nog alles van betaald worden maar ik schat dat hij tussen € 6000,- en € 8000,- per maand overhoudt.

Verdien ook meer dan alleen je maandsalaris!!

Misschien wel niet richting de miljoen maar je kan nog zeker veel geld verdienen met internet. Je kan bijvoorbeeld gaan bloggen over je hobby en hier geld mee verdienen. Iedereen kan dit! Ik doe het inmiddels 3 jaar en ik verdien ongeveer het dubbele van mijn maand salaris door alleen maar te bloggen.

Als je wilt leren hoe ook jij geld kan verdienen met internet, dan raad ik je aan het verhaal even te lezen van Jacko Meijaard en hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Hiermee promoot je producten op je blog en krijg je betaald. En soms dik betaald.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vlogger of rapper, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

Wat verdient Enzo knol.
Wat verdient Max Verstappen. 
Wat verdient Arjen Lubach
Bekijk ook wat rapper Boef verdient! Is hij al miljonair.