wat verdient Arjen Lubach

Wat verdient Arjen Lubach? Zoveel verdient Arjen! Lees het hier

Wat verdient Arjen Lubach? Zondag met Lubach, ik denk dat je dit programma kent. Op deze pagina alles over het salaris van Arjen Lubach.

wat verdient arjen lubach

 

wat verdient Arjen LubachWat verdient Arjen Lubach? We kennen Arjen Lubach allemaal wel denk ik, mocht je hem niet kennen dan raad ik je aan om even op Youtube te zoeken naar Zondag met Lubach en bekijk de leukste filmpjes.

Arjen Lubach is in dienst bij de NPO en de salaris zijn daar niet zo hoog als bij SBS of andere netwerken. Maar toch verdient Lubach een aardig centje.

 

Wat verdient Arjen Lubach?

Arjen werkt bij de NPO, een publieke omroep wat veel minder verdient dat een commerciële omroep. Het salaris plafond ligt hier al bij de 181.000 per jaar. Arjen zal dus niet meer verdienen dan dat bij de NPO. Het programma wat hij maakt is ontzettend populair en wordt veel bekeken. Mijn verwachting is dat hij dan ook aan dit plafond zit.

Daarnaast heeft Arjen nog andere banen, dus als hij muziek maakt verdient hij weer geld en als boeken schrijft of weer een goeie grap maar verdient hij ook weer geld. De totaal som van zijn salaris is daarom ook niet bekent. Een schatting maken is dan ook heel moeilijk.

Schatting totale jaar salaris Arjen Lubach: Rond de € 300.000 per jaar. 

Meest populaire video van zondag met Lubach die inmiddels 11 miljoen keer is bekeken is Nederland voorstellen aan Trump. Deze video’s zijn in het bezit van de VPRO dus waarschijnlijk verdient hij hier ook geen geld mee.

Verdien ook meer dan alleen je maandsalaris!!

Misschien wel niet richting de miljoen maar je kan nog zeker veel geld verdienen met internet. Je kan bijvoorbeeld gaan bloggen over je hobby en hier geld mee verdienen. Iedereen kan dit! Ik doe het inmiddels 2 jaar en ik verdien ongeveer het dubbele van mijn maand salaris door alleen maar te bloggen.

Als je wilt leren hoe ook jij geld kan verdienen met internet, dan raad ik je aan het verhaal even te lezen van Jacko Meijaard en hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Hiermee promoot je producten op je blog en krijg je betaald. En soms dik betaald.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen acteur of presentator, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

Wat verdient Enzo knol.
Wat verdient Max Verstappen. 
Wat verdient rapper Sjors?