wat verdient jebroer

Wat verdient JeBroer? Lees het hier!

Wat verdient JeBroer? Kind van de duivel wie kent het nummer niet, het nummer van Jebroer, Dj Paul Elstak en Dr. Phunk werd een grote hit. Maar wat verdient Jebroer nu eigenlijk? Lees alles hieronder…

wat verdient

Wie is Jebroer?

Jebroer oftewel Timothy (Tim) Kimman werd geboren in Leiden op 8 juli 1986 en is een bekende Nederlandse rapper. Met het nummer nooit meer slapen van Yellow Claw brak hij door in Nederland. In 2013 had hij een nummer 1 hit in de iTunes hiphop charts. Het nummer banaan werd een grote hit in Vlaanderen en werd 8 miljoen keer bekeken op Youtube.

In 2017 werd hij het meest bekent in Nederland met het lied kind van de duivel die hij samen met DJ Paul Elstak en Dr. Phunk. Ook het nummer engeltje werd een grote hit.

In 2017 was Jebroer ook deelnemer bij de Youtube serie jachtseizoen van StukTV.

Al met al is hij de afgelopen jaren erg succesvol met zijn hits en daardoor heeft hij ook ontzettend veel optreden.

Wat verdient JeBroer?

Hij kan wel veel optredens hebben en veel hits, maar wat verdient hij hier eigenlijk mee? Een optreden van Jebroer kost ongeveer € 6000,- per half uur.  Laten we er even vanuit gaan dat hij 5 optredens heeft per week, dit zou betekenen dat hij gemiddeld € 120.000,- euro per maand verdient met alleen optredens. Hier gaan natuurlijk nog een hoop kosten vanaf zoals personeel, vervoer en belasting.

Laten we ervan uitgaan dat hij € 40.000 per maand overhoud. Dat is netto € 480.000 euro per jaar. Nu heb je natuurlijk ook te maken met festival seizoenen waar hij misschien meer optreedt en als het seizoen is afgelopen heeft hij uiteraard minder optredens. .

Dan heeft hij nog inkomsten van de muziek die gestreamd wordt en waarschijnlijk ook inkomsten uit Youtube.nl.

Mijn schatting is dat hij enorm veel uitgeeft en dat hij ongeveer € 500.000,- per jaar verdient. Hij heeft een tijdje geleden een huis gekocht voor € 370.000 euro.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen rapper, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook: