wat verdient robin van persie

Wat verdient Robin van Persie? Lees het hier!

Wat verdient Robin van Persie? Robin van Persie is allang miljonair maar wat verdient hij nu bij Feyenoord. Iedereen kent hem wel Robin van Persie die als 5 jarig jongetje is begonnen bij Excelsior en nu één van de beste voetballer is van Nederland.  Op deze pagina wat van Persie nu verdient bij Feyenoord en hoeveel hij heeft verdiend bij andere clubs zoals Arsenal of Manchester united.

wat verdient

Clubcarrière Robin van Persie. 

Zijn voetballoopbaan begon bij Excelsior als een 5 jarig mannetje, dit was al bijzonder want normaal is daar het minimum leeftijd van 6 jaar. Op zijn 13de werd hij daar weggehaald door Feyenoord en maakte daarna zijn debuut in de eredivisie op 3 februari 2002. Dat seizoen was gelijk een super jaar want hij won met Feyenoord de UEFA cup tegen Borussia Dortmund. In 2004 begon het Europese avontuur en ging hij voor Arsenal voetballen. Na 8 jaar werd het tijd voor een andere club en ging ook in Engeland voor Manchester United voetballen. Ook heeft van Persie nog gevoetbald voor Fenerbahçe in Turkije.

Ooit heeft hij gezegd terug te gaan naar zijn oude club Feyenoord om daar gelijk zijn voetbal carrière af te sluiten. Dit heeft hij ook gedaan in 2018 en hij was meer dan welkom. Daarnaast nog even succesvol.

Wat verdient Robin van Persie bij Feyenoord.

Volgens quote wordt het vermogen van Robin geschat op 47 miljoen euro. Dat is natuurlijk een hoop geld maar als je kijkt wat hij verdiende bij Manchester united namelijk € 250.000 per week  en bij Fenerbahçe kreeg hij al ruim 3 miljoen euro teken geld naast zijn basis salaris van 4,6 miljoen euro exclusief bonussen. Daarnaast heeft hij ook ontzettend veel verdient met reclame, zoals Calve, Pepsi, wish en nog veel meer.

Wat verdient van Persie nu bij Feyenoord? De basis salarissen van profvoetballers in de eredivisie zijn niet zo hoog als Engeland en en Turkije en ligt gemiddeld op €278.500 per jaar. Toch zijn er spelers die meer verdienen zoals van Kenneth Vermeer en Dirk Kuijt die jaarlijks een salaris hebben van 1 miljoen euro per jaar.  Het vermoede is dan ook dat van Persie ook een miljoen per jaar verdient bij Feyenoord. Hij zeg ook zelf dat hij het niet doet voor het geld maar grotendeels voor zijn familie.

Salaris Feyenoord:

  • Jaar: € 1.000.000,00
  • Maand: € 83.333,33
  • Week: € 19.230,77
  • Dag: € 3.846,15

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen profvoetballer, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook onze andere blog berichten.