Manieren om geld te verdienen

Manieren om geld te verdienen? Lees hier hoe!!

Manieren om geld te verdienen? Er zijn een hoop manieren hoe je geld kan verdienen, maar het makkelijkste, leukste en best verdienende manier is Affiliate Marketing! Lees hieronder verder als je wilt weten hoe dat werkt.

wat verdient

Manieren om geld te verdienen?

Er zijn een hoop manieren om geld te verdienen, je kan bijvoorbeeld een extra krantenwijk doen, of parttime taxi chauffeur worden. Als je nog jong ben kan je auto’s gaan wassen of oppassen. Maar je moet dan hard werken voor weinig geld.

Het kan ook anders, namelijk hoe ik het doen!

Affiliate Marketing is dé manier om extra een leuk centje te verdienen, ik doe het en vele andere. Je kan makkelijk 500 euro per maand verdienen met alleen een laptop en een internet aansluiting. Als je goed doorzet kan je zelfs een fulltime inkomen verdienen. Maar hoe werkt het.

Beginnen met Affiliate Marketing.

Allereerst zal ik je uitleggen wat affiliate marketing is. Affiliate marketing is simpel weg het promoten van producten van bedrijven die aangemeld zijn bij een affiliate netwerk. Je promoot gewoon een product en iedere keer als je iemand via jou het product besteld verdien jij commissie, en dit kan hoog oplopen. Op deze pagina ga ik je precies uitleggen hoe je dit moet doen.

Ongeveer 3 jaar geleden is mijn leven totaal verandert toen ik de online cursus van Jacko Meijaard tegen kwam. Hij vertelde in zijn verhaal hoe hij met affiliate marketing 250 euro per dag verdiende. Ik wilde het uiteraard niet geloven maar heb toch zijn verhaal gelezen.

Met zijn verhaal heeft hij me overgehaald om in ieder geval toch mezelf in te schrijven voor zijn nieuwsbrief en tips en trucs over geld verdienen met affiliate marketing.

Daarnaast heb ik veel gegoogeld naar zijn naam en zijn product en ik kwam eigenlijk alleen maar positieve reacties tegen. Ik heb toen besloten om zijn product te proberen voor slechts € 47,- want je krijgt toch je geld terug als je het niks vind.

Hij heeft me geleerd hoe ik zelf een website kan maken (net als deze ) en hier geld mee kan verdienen met affiliate marketing. 3 jaar later verdien ik mijn brood met verschillende website’s.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard. 

Manieren om geld te verdienenHoe werkt het?

Als voorbeeld één van mijn website’s ThuisVerdiend ben ik ongeveer een jaar geleden gestart en is één van mijn betere website’s. En geloof me een website maken met WordPress kan echt iedereen.

Wat je moet doen is een product uitzoeken uit het affiliate netwerk en deze promoten met een eigen website, je moet elke week een artikel schrijven over het product, hierdoor komt je website hoger in Google en krijg je gerichte bezoekers die allemaal opzoek zijn naar het product. Kijk maar naar goedekoffer.nl. Ik schrijf hier over harde koffers, zachte koffer en nog veel meer. Ik ontvang hier 8% commissie per verkoop.

Hoe weet het affiliate netwerk dat de verkoop via mijn website ging? Dit komt door een unieke affiliate link die je krijgt als je je aanmeldt bij het affiliate netwerk. Als een bezoeker klik op deze link dan kan het systeem automatisch zien dat de verkoop via je website ging en ontvang je direct commissie.

Hoe het precies werkt kan je beter lezen op de website van Jacko Meijaard zelf. Ik ben nog steeds lid van zijn online video cursus en daarnaast kan je levenslang genieten van het forum met mensen die precies hetzelfde doen.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard.

Tot slot.

De aanbevolen cursus van Jacko Meijaard is echt de moeite waard en heeft mijn leven compleet verandert. (financieel.) Ik kan veel meer uitgeven dan normaal, iets leuks kopen als ik het wil hebben over op vakantie van het geld wat ik met affiliate marketing heb verdient.

Naast mijn website’s heb ik nog gewoon een baan dus het is makkelijk te combineren.

Wat ik hierboven uitleg is maar een klein gedeelte, je kan op de website van Jacko veel meer lezen. Daarnaast moet je echt niet gaan dromen over een manier van geld verdienen zonder iets te doen. Dit bestaat namelijk niet!! Je moet best hard werken. (ongeveer 2 uur per week) Hoe meer je aan je website werkt hoe meer je gaat verdienen. En geloof me echt iedereen kan dit!!

Bedankt voor het lezen en wil je meer info klik dan op de onderstaande knop.

 

 

Lees ook mijn Bitvavo review. (hier verdien ik ook een extra centje mee. )