wat verdient een vuilnisman

Wat verdient een vuilnisman? Helemaal niet slecht!!

Wat verdient een vuilnisman? Een belangrijke taak is het ophalen van vuilnis, en zonder vuilnismannen zou het een puinhoop zijn in ons land. Maar wat verdient een vuilnisman eigenlijk. Lees het hieronder…

wat verdient

Wat doet een vuilnisman?

Een vuilnisman is kort gezegd iemand die jouw vuil ophaalt, dit kan GFT, papier of restafval zijn. Ze hebben dus een enorm belangrijke taak. Hieronder een taken lijst van wat een vuilnisman nu eigenlijk allemaal doet.

  • Het ophalen van GFT, papier en restafval in vuilniscontainers.
  • Het bepalen van wat wel en wat niet mee mag.
  • Een vuilnisman zorgt ervoor dat vuil op de juiste plek gesorteerd wordt.
  • Mensen met vragen te woord staan.

Een vuilnisman moet goed zorgen voor onze vuilnis en zorgen dat het op de juiste manier wordt opgehaald en wordt gestort op de vuilnisbelt.

Wat verdient een vuilnisman?

Allereerst om vuilnisman te worden heb je geen speciale diploma nodig wel een vrachtwagen rijbewijs als je chauffeur wilt worden. Vuilnisman kan je worden door gewoon te solliciteren bij je gemeente of bijv. Renewi. ( voorheen van Gansewinkel)

Als je net begint als vuilnisman zal je gemiddeld € 1800,- bruto per maand verdienen, dit komt ongeveer neer op € 1600,- per maand.

Heb je 10 of meer jaar ervaring dan kan dit ongeveer € 2300,- bruto zijn wat ongeveer weer uitkomt op € 1900,- netto per maand.

Als je graag vuilnisman wilt worden dan kan je natuurlijk gewoon direct een solicitatie sturen of kijken op verschillende grote vacature sites zoals nationale vacature bank.

Tip om ook veel geld te verdienen

Ben je geen vuilnisman, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen?

Klik dan op de knop hieronder om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen en hoe hij op dit moment gemiddeld € 10.000 euro per maand verdient.

 

 

Lees ook:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *